Uutiskirjeemme huhtikuu 2022

Ducati-koeajopäivät R.M. Heinolla Espoossa ja Tampereella sekä Tuusmotorilla Tuusulassa

– R.M. Heinolla Espoossa lauantaina 23.4. klo 10-14
– Tuusmotorilla Tuusulassa 29.-30.4.
– R.M. Heinolla Tampereella 6.-7.5.

Koeajossa Multistrada V4 S, uutuusmalli Streetfighter V2, Streetfighter V4, Monster, SuperSport, Diavel 1260 ja Scrambler-malleja.

Indian RoadShow 2022 R.M. Heinolla Tampereella 28.-29.4.

Indian esittelee uusia 2022 -mallejaan Suomessa laajamittaisella RoadShow-esittelykiertueella. Esittelyssä on mukana uusi Scout Rogue, uusia Chief-malleja, Challenger ja uusiutunut FTR-mallisto. Joillakin malleilla koeajomahdollisuus.

Tule esittelyyn ja voit voittaa Indian Chief:in käyttöösi heinäkuussa. Täytä vain osallistumislipuke myymälässämme ja juuri sinä voit olla päällikkö!

Kahvitarjoilu. Torstaina avoinna klo 10-19 ja perjantaina klo 10-18.

Suzuki-koeajopäivät Tampereella ja Espoossa

Tampereella 9.-11.5. ja Espoossa 13.-14.5.

Koeajossa GSX1300 Hayabusa, GSX-S1000, DL1050 ja DL 650.

Harley-Davidson Open house Espoossa 7.5. klo 10-14

Grilli kuumana, kahvitarjoilu ja talo täynnä hyviä tarjouksia.

Kaikki motoristit tervetuloa.

Ducateja nopeaan toimitukseen

Varastossa Hypermotard 950 SP, MTS V4 S, Panigale V4 S, Scrambler 1100 Sport Pro ja Tribute, Scrambler Urban Motard, Scrambler Icon Dark, Icon ja Nightshift, Streetfighter V4 S, Monster ja Monster Plus sekä SuperSport S.

Muista myös Ducatin kahden vuoden lisätakuumahdollisuus nyt kaikkiin uusiin Ducateihin. Multistrada-malleihin automaattisesti, muihin malleihin edullisesti.

Tekniikan Maailman käyttötestissä Multistrada V4 S

Nyt julkaistu Multistradan 40 000 kilometrin käyttötesti.
Lue tulokset tarkemmin Tekniikan Maailma -lehdestä.

Anna palautetta R.M. Heinosta alan liikkeenä tai saamastasi palvelusta!

Arvomme kaikkien toukokuun loppuun mennessä palautetta antaneiden kesken 300 euron lahjakortin R.M. Heinolle.

R.M Heino haluaa kehittää asiakaskokemustaan: haaveista totta. Tähän tarvitsemme lisää palautetta toiminnastamme. Kätevintä on antaa palaute kirjautuneena Googlessa, katso alla olevat linkit. Valitettavan usein hyvää palautetta ei aina muista kertoa, kun taas huonon palautteen kokee melkein pakolliseksi antaa. Googlessa annettujen arvioidemme keskiarvo on tällä hetkellä 4,1 niin Espoossa kuin Tampereellakin, joten asiakkaat ovat varsin tyytyväisiä, mutta uskomme heidän olevan kaikkiaan vielä innostuneempia ja moni suosittelee meitä eteenpäinkin.

On selvää, että vaikka teemme paljon kehitystyötä hyvän asiakaskokemuksen eteen, myös virheitä sattuu. Haluamme vastata toiminnastamme ja tarvittaessa myös korjaamme palveluvirheemme. Olisi kuitenkin todella tärkeää myös kuulla siitä, millaista hyvää asiakaspalvelua asiakkaamme ovat viimeisen parin vuoden aikana kokeneet saavansa. Kerro siitä meille tänä keväänä!