Kauttamme saat järkevän Rahoituksen 

Joskus unelmien toteuttaminen vaatii rahoitusta. Sitä varten meillä on alan parhaat rahoituskumppanit. Ota yhteyttä, niin katsotaan tilanteeseesi sopivin ratkaisu yhdessä!

R.M. Heinon liikkeet tarjoavat täydet rahoituspalvelut haaveidesi toteuttamiseen sinulle sopivilla kuukausierillä.

Tarjoamme joustavat ajoneuvorahoitukset ajoneuvoihin sekä osamaksuvaihtoehdot ajo- ja lisävarusteisiin alan parhailta yhteistyökumppaneilta. Rahoitusratkaisuissa toimimme yhteistyössä Santander Consumer Financen, LähiTapiolan, Resurs Bankin ja SAV-Rahoituksen kanssa. Normaali minimikäsiraha uusiin ja R.M. Heinon PREMIUM-vaihtopyöriin on 5% pyörän hinnasta, sekä normaaleihin vaihtopyöriin 10% pyörän hinnasta, mutta ota yhteyttä myyntiimme, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti.

Santanderin ostorahoitus

Santander ostorahoitus on joustava rahoitusratkaisu 750-30000 € osamaksuille 35-84 kk maksuajoilla jota voit käyttää haluamiisi ostoksiin, kuten ajo- ja lisävarusteisiin tai rekisteröimättömiin pyöriin. Luoton voi maksaa takaisin aikaisemmin, rahoituksessa on kiinteä korko eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia.

Esimerkki laskelmia ajoneuvorahoituksesta

Ota yhteyttä niin teemme sinulle sopivan rahoituspaketin haaveidesi moottoripyörästä, vesijetistä, mönkijästä tai kelkasta. Alla muutamia esimerkkilaskelmia.

Ducati Multistrada V4S Travel + Radar

Hinta 34 580 €

+ toimituskulut 600 € tai 669.76 €/kk

Käsiraha 3700,00 € Perustamismaksu 199 €
Sopimusaika 60 kk Käsittelymaksu 9 €/kk
Viimeinen erä 669,76 € Tod.vuosikorko 8,06 %
Korko % p.a. 6,90% KSL luottohinta 43 879,94 €
Toimituskulut 600 € Luottokustannukset 6979,94 €

Santander ostorahoitus

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin.

Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Santander Ostorahoitus
• Kortiton rahoitustuote
• Ei vakuuksia eikä takaajia
• Lainasumma 300 € -40 000 €
• Avausmaksu aina 0 €
• Kiinteä korko
• Maksuaikaa jopa 10vuotta
• Laskutus kuukausittain tasaerissä
• Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?

Klikkaa vierellä olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Santander ostorahoitus

Voit hakea valmiin luottopäätöksen milloin vain, 24/7, klikkaamalla haluamaasi rahoitussummaa alla olevasta taulukosta. Hyväksytyn päätöksen voit allekirjoittaa kätevästi pankkitunnuksillasi. Lopullinen rahoitettava summa on sinun ja myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma. Hakemus aukeaa uuteen ikkunaan.

0
Ostoskori
  • No products in the cart.