LAADUKAS VAPAA-AJAN LIIKE Jo yli 30-vuoden ammattitaidolla palvelemme asiakkaitamme suurella innovatiivisuudella sekä laajalla tietotaidolla. Edustamme vain ja ainoastaan parhaimpia - ja tottakai laadukkaimpia tuotemerkkejä. KLIKKAA JA LUE LISÄTIETOJA MEILTÄ SAAT KAIKKI SUOMEN KELEIHIN! Tiedämme ja tunnemme Pohjois-Napamme karut olosuhteet ja siten tiedämme millaisia tuotteita ja palveluja tarvitset. Ota meihin yhteyttä ja yhdessä löydetään tarpeisiisi ja käyttöolosuhteiisi sopiva ratkaisu! KLIKKAA TÄSTÄ JA LUE LISÄTIETOJA KULKUNEUVOT JOKAISEEN KELIIN! Valikoimaamme kuuluvat myös skootterit, mönkijät, vesijetit ja kolmipyörät. Tarjoamme täydet palvelut mm. Harley-Davidson, Ducati ja Suzuki -moottoripyöriin sekä Can-Am mönkijöihin ja kolmipyöriin! OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄTIETOJA!

TOIMITUS JA SOPIMUSEHTOMME

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla joko postitse tai liikkeestä noudettavaksi. Käsittelemme tilaukset viipymättä ja varastosta löytyvät tuotteet toimitetaan pikimmiten. Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee toimittajittain, mutta olemme yhteydessä toimitusaikataulusta. Normaali toimitusaika SW-Motech -tilaustuotteille, joita ei ole Suomessa varastossa, on noin kaksi viikkoa.

Toimituskulut

  • Posti 10 €
  • Yli 250 € tilaukset, postikulut 0 €
  • Nouto Tampereelta tai Espoosta 0 €

Maksutavat

  • Paytrail-maksutavat (Verkkopankki sekä luottokortit)
  • Postiennakko
  • Maksu noudettaessa

Palautukset

Mikäli tuote palautetaan, se tulee palauttaa käyttämättömänä ja pakata alkuperäiseen pakkaukseensa. Huomiothan että palautuskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi. Mikäli vastaanotettu tuote kuitenkin eroaa tuotekuvauksesta, otathan yhteyttä myyjään, verkkokauppa@rmheino.fi tai puh 010 617 0607.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.