Talvisäilytys Espoossa ja Tampereella

Moottoripyörien talvisäilytys tapahtuu niin Espoon kuin Tampereen toimipisteessä. Vesijettisi voit tuoda talvisäilöön Tampereelle. Muista varata talvisäilytys pyörällesi tai jetillesi hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajallisesti. Tuomalla laitteesi talvisäilytyskseen R.M. Heinolle Tampereelle tai Espooseen varmistat laitteellesi parhaan huolenpidon talvisäilytyksen ajaksi.

Kuntotarkistus
Kaikki talvisäilöpyörät käyvät läpi kattavan kuntotarkistuksen R.M. Heinon huollossa. Huolto tarkistaa mm. kulutusosien kunnon, tekniikan, iskunvaimennuksen ja sähköjärjestelmän kunnon ja toiminnan sekä mahdollisten avoimien takaisinkutsujen ja huoltotiedotteiden tilanteen. Pyörän haltijalle luovutetaan kuntotarkistuksen tarkistuslomake tietoineen, sekä opastetaan mahdollisten suositeltavien huoltotoimenpiteiden tarpeesta. Talvisäilytys sisältää myös akun ylläpidon ja pyörän käyttöönottotarkastuksen. Lisäksi kaikki pyörät käyvät pikapesussa ennen säilöön siirtämistä.

Talven aikana teetät vaivattomasti pyörääsi määräaikaishuollot, kulutusosien uusinnan ja varustelun. Tarjoamme myös kattavat pesu- ja vahauspalvelut hintaan sisältyvän pikapesun lisäksi.

Varaa talvisäilytys ajoissa numerosta: 010 617 0600

Hinnasto R.M. Heino – Tampere

– Moottoripyörät 240 €
– Laukulliset moottoripyörät 270 €
– Vesijetit 490 €

Varaa talvisäilytyksesi Tampereella

Hinnasto R.M. Heino – Espoo

– Moottoripyörät 260 €
– Laukulliset moottoripyörät 290 €
– Ryker, Spyder ja Trike 490 €

Varaa talvisäilytys Espoosta!

0
Ostoskori
  • No products in the cart.