LAADUKAS VAPAA-AJAN LIIKE Jo yli 30-vuoden ammattitaidolla palvelemme asiakkaitamme suurella innovatiivisuudella sekä laajalla tietotaidolla. Edustamme vain ja ainoastaan parhaimpia - ja tottakai laadukkaimpia tuotemerkkejä. KLIKKAA JA LUE LISÄTIETOJA MEILTÄ SAAT KAIKKI SUOMEN KELEIHIN Tiedämme ja tunnemme Pohjois-Napamme karut olosuhteet ja siten tiedämme millaisia tuotteita ja palveluja tarvitset. Ota meihin yhteyttä ja yhdessä löydetään tarpeisiisi ja käyttöolosuhteiisi sopiva ratkaisu! KLIKKAA TÄSTÄ JA LUE LISÄTIETOJA KULKUNEUVOT JOKAISEEN KELIIN Valikoimaamme kuuluvat myös skootterit, mönkijät, vesijetit ja kolmipyörät. Tarjoamme täydet palvelut mm. Harley-Davidson, Ducati ja Suzuki -moottoripyöriin sekä Can-Am mönkijöihin ja kolmipyöriin! OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄTIETOJA!

Moottoripyörien HUOLTO – TAMPERE

R.M. Heinon täyden palvelun vapaa-ajan moottoritalot tarjoavat täydet huolto-, varaosa- ja lisävarustepalvelut kaikille edustamilleen merkeille. Ylläpidämme huoltohenkilöstömme ammattitaitoa jatkuvalla koulutuksella niin Suomessa kuin ulkomailla. Huoltomme on varustettu viimeisimmillä erikoistyökaluilla ja testerilaitteistoilla. R.M. Heino Tampereen huollossa moottoripyöräsi, mönkijäsi, vesijettisi, moottorikelkkasi tai Spyder Roadsterisi saa aina parhaan mahdollisen huolenpidon.

Merkkihuoltomme Tampereella suorittaa niin määräaikais- kuin kausihuollot, lisävarusteasennukset kuin vakuutusyhtiöiden vauriokorjauksetkin. Toivotamme sinut tervetulleeksi R.M. Heinolle.

MERKIT:

Ducati, Suzuki, Kawasaki, Can-Am-mönkijät ja Spyder/Ryker, Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat, Sea-Doo-vesijetit

Moottoripyörä huoltojen hinnasto

  • Tuntiveloitus 98 €
  • Renkaanvaihto irtovanteelle alkaen 25 € (sisärengas +5 €)
  • Renkaanvaihto alta-alle alkaen 49 € (sisärengas +5 €)

Sisältää tasapainotuksen ja kierrätyksen. Isot Custompyörät ja Gold Wing tuntityönä!

Moottoripyörä huollon ajaksi

R.M. Heinon huolto tarjoaa sinulle vuokrapyörän käyttöön oman pyöräsi huollon ajaksi. Huoltovuokrauksen hinta on 35 €/vuorokausi ja vuokraus sisältää 100 kilometriä (ylikilometriveloitus 0,45 €/km).

Tervetuloa liikkeeseemme

  • Teerivuorenkatu 8, 33300 Tampere
  • 010 617 0600
  • etunimi.sukunimi@rmheino.fi

Ajoneuvomyynti 010 617 0609

Ajoneuvosihteeri

Varaosat ja varusteet: 010 617 0619

Huolto: 010 617 0629

Aukioloajat

  • Myynti: ma-pe 10-18, la 10-14
  • Huolto: ma-pe 10-17 Puhelin (Vaihde): 010 617 0600

TILAA MOOTTORIPYÖRÄN HUOLTO TÄSTÄ

Täytä huoltotilaukseen tiedot ja sinuun otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti mahdollisimman pikaisesti ja varmistetaan huollon ajankohta.

Muista ottaa huoltokirja mukaan!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.