R.M. Heino Oy, Ducati, Harley-Davidson ja SW-Motech MP-messuilla

Messuosastoltamme 6f48 löydät Ducati- ja Harley-Davidson-moottoripyörät. Mukana myös laaja kattaus SW-Motech-lisävarusteita. Siellä nähdään!

Ducati-uutuus Hypermotard 698
Live. Play. Ride.

Uusi yksisylinterinen Hypermotard 698 Mono. Tämä supermotard on varustettu upouudella Superquadro Mono -moottorilla, jonka suurin teho on 85 hv ja maksimikierrosluku 10250 r/min.
Hypermotard 698 Mono 16990 € + tk 600 €.
Hypermotard 698 Mono RVE 17990 € + tk 600 €.

Harley-Davidson-uutuudet 2024 esiteltiin 25.1.

Täysin uusi Street Glide / Road Glide Milwaukee-Eight 117

Lisääntynyt teho, uudelleen muotoillut kate ja laukut, valmiiksi ohjelmoidut ajotilat, uusi tehostettu nestejäähdytys, parannettu SHOWA Dual Outboard Emulsion-alusta, mallista riippuen 7-8 kg kevyempi kokonaispaino, BoomBoxin korvaava Skyline Operation System, uusi 12,3″ kosketusnäyttö, Wifi-yhdistäminen, kuljettajan turvajärjestelmät, mm. IMU ja luistonesto, uudistunut aerodynamiikka ja paljon muuta! Saatavana mustalla/kromiviimeistelyllä.

Vuonna 2024 juhlitaan CVO-mallisarjaa!
25th Anniversary! -juhlavuoden uutuudet:

2024 Road Glide/Street Glide CVO

Yllä mainittujen Touring-uudistusten lisäksi moottorina tehotykki Milwaukee-Eight 121 VVT, äänentoistona Rockford Fosgate Sound System, käsin viimeistellyt Premium-maalaukset.

2024 Road Glide ST CVO

Performance Baggerien kuningas! King Of Baggers -kisan innoittama ja kisakuskeilta inspiraationsa saanut eksklusiivinen ST-malli High Output 121-moottorilla. Tehokkain tehdasmoottori antaa +12 hp verrattuna 121 VVT. Painoa on vähennetty hiilikuituosilla. Vakiovarusteena Screamin’ Eagle Titanium-putki, Rockford Fosgate Sound System, uskomaton määrä custom-osaa ja Screamin’ Eagle erikoismaalaus kahdessa värissä.

2024 Pan America Special CVO

Täydellinen lisävarustelu sisältäen mm. adaptoituvan korkeudensäädön, CVO-tason erikoismaalauksen ja gripit & coverit, laukkusetin, shifterin, lisävalot, isomman akun, puhelintelineen ja pohjapanssarin.

Harley-Davidsonit R.M. Heinolta Espoosta.

PRO City WP tankkilaukku

Testivoittaja! PRO City WP on täydellinen tankkilaukku kaikkiin matkaenduroihin, joissa on viisto tankki. 9 litran tilavuudellaan se tarjoaa pysyvästi kuivan tilan kaikille tavaroillesi – ilman sadesuojaa tai ylimääräistä sisätaskua.

Drybag 350 takalaukku

UUTUUS! Drybag 350 on helppo kiinnittää ja se tarjoaa runsaasti tilaa matkatavaroillesi. Vedenkestävä. Tulossa verkkokauppaamme.

PRO City WP tankkilaukku, Drybag 350 takalaukku ja paljon muita SW-Motech-lisävarusteita esillä MP-messuilla.