Moottoripyörän vuokraus päiväksi, viikonlopuksi tai vaikka viikoksi.

Haaveista totta.

Voit vuokrata unelmiesi moottoripyörän R.M.Heinolta. Pakettiin sisältyy uuden vuosimallin huollettu ja vähän ajettu laite, täydet ajovarusteet, vakuutus ja huoleton, nautinnollinen ajoelämys. Iltakruisailu, viikonloppureissu, pidempi tournee Eurooppaan, räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden.”

Ota yhteyttä Tampereelle tai Espooseen ja tehdään haaveistasi totta. Mikäli vakituisesta vuokrakalustostamme ei löydy sinulle sopivaa pyörää niin ota yhteyttä, sillä pyrimme järjestämään sinun unelmiesi pyörän ajoon.

Vuokraaminen on myös oiva tapa tutustua uuden tyyppiseen moottoripyörään. Jos vuokraretkellä iskee kipinä pyörän omistamiseen, niin hyvitämme vuokrahinnan pyöräkaupan yhteydessä.*

Moottoripyörien vuokrahinnasto

vrk sis. 200km 0-900cc: 160€
vrk sis. 200km yli 900cc: 220€

viikonloppu sis. 600km (pe klo 16-ma klo 12) 0-900cc: 390€
viikonloppu sis. 600km (pe klo 16-ma klo 12) yli 900cc: 530€

viikko sis. 1400 km 0-900cc: 950€
viikko sis. 1400 km yli 900cc: 1300€

HUOM! ylimenevät kilometrit 0.45 €/ km

Ota yhteyttä ja tehdään haaveistasi totta. Mikäli vakituisesta vuokrakalustostamme ei löydy sinulle sopivaa pyörää niin ota yhteyttä, sillä pyrimme järjestämään sinun unelmiesi pyörän ajoon.

Yleiset vuokrausehdot

1. Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan ajoneuvosta kuten huolellinen henkilö huolehtii omastaan. Vuokraajan tulee noudattaa ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta.

2. Ajoneuvoa saa kuljettaa ainoastaan vuokraaja Ajoneuvon saa luovuttaa toiselle tai toisen kuljetettavaksi ainoastaan jos vuokrasopimukseen on merkitty erikseen lupa siihen ja kyseiselle kuljettajalle on tehty vakuutus kuljetettavaan ajoneuvoon R.M. Heino Oy:n toimesta.

3. Ajoneuvoa ei saa käyttää lainvastaisiin tarkoituksiin, kilpailuihin tai niiden harjoituksiin. Ajoneuvoa ei saa käyttää ajo-opetukseen ilman erillistä sopimusta.

4. Ajoneuvo ja sen lisävarusteet tulee lukita asianmukaisesti pysäköitäessä.

5. R.M. Heino Oy:n luovuttaessa ajoneuvon vuokraajalle tulee kummankin osapuolen tarkastaa ajoneuvon ulkoinen kunto mahdollisten vaurioiden syntyajankohtaa koskevien epäselvyyksien ehkäisemiseksi. Mahdolliset vauriot tulee merkitä sopimukseen.

1. Vuokraajan perusomavastuu Vuokraaja on sopimukseen merkityn omavastuun ylärajaan saakka velvollinen: a. korvaamaan ajoneuvolle, sen varusteille ja vuokratuille ajovarusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot b. Korvaamaan ajoneuvosta tai ajovarusteista kadonneet osat ja lisävarusteet. Perusomavastuu peritään tarvittaessa ajoneuvon tarkistuksen ja korjausarvion jälkeen.

2. Vuokraajan vastuu kaikesta vahingosta: Jos ajoneuvolle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokraajan tahallisuudesta, törkeästä tuottamuksesta, ajoneuvon käyttämisestä alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena, rikolliseen tarkoitukseen tai siitä, että vuokraaja on muutoin olennaisesti rikkonut tämän sopimuksen ehtoja, vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokraamolle vahingon kokonaisuudessaan.

3. Vuokraajan vapautuminen korvausvastuusta: Vuokraaja vapautuu korvausvastuusta jos vuokraamo saa täyden korvauksen vahingosta vastapuolen liikennevakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta.

4. Muut maksuvelvollisuudet Vuokraaja on velvollinen maksamaan kaikkine kustannuksineen vuokra-aikana ajoneuvon käyttämisestä aiheutuvat pysäköinti- ja pysäköintivirhemaksut.

1. Vuokramaksu maksetaan kun ajoneuvo luovutetaan ajoon

2. Mahdolliset lisämaksut kuten ylikilometrikorvaukset peritään sopimuksen mukaan kun ajoneuvo palautetaan.

3. Vuokran muusta maksutavasta voidaan sopia vuokrauksen alkaessa tekemällä siitä merkintä vuokrasopimukseen.

Vuokraaja maksaa tarvitsemansa polttoaineen. Vuokraamo ilmoittaa minkälaista polttoainetta tulee käyttää. Vuokraaja vastaa vääränlaatuisen polttoaineen käyttämisestä aiheutuneista vahingoista. Vuokraaja on vuokra-aikana velvollinen huolehtimaan ajoneuvon normaaleista tarkistuksista, kuten esimerkiksi moottoriöljyn määrästä, jäähdyttimen nesteistä, renkaiden ilmanpaineista yms.

1. Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokraamolle ajoneuvossa ilmenneestä tai ajoneuvoa kohdanneesta vahingosta tai varkaudesta. Varkaudesta on tehtävä viipymättä ilmoitus poliisille. Vuokraamo ilmoittaa tämän jälkeen vuokraajalle mihin toimenpiteisiin tapahtuneen johdosta tulee ryhtyä.

2. Liikennevahingon sattuessa vuokraaja on aina velvollinen tekemään viipymättä vahinkoilmoituksen vuokraamolle. Ilmoitus tehdään soittamalla R.M. Heino Oy:lle numeroon 010 617 0629 tai 010 617 0619. Syyllisyyden ollessa epäselvä vuokraajan on ilmoitettava asiasta poliisille. Ilmoitus poliisille on tehtävä aina kun kyseessä on henkilövahinko. Myös hirvieläinvahingosta vuokraajan on aina tehtävä ilmoitus poliisille sekä toimitettava vuokraamolle poliisin antama todistus tehdystä ilmoituksesta.

3. Jos vuokraaja laiminlyö edellä mainittujen ilmoitusten tekemisen hän vastaa vuokraamolle siitä syntyneestä vahingosta.

1. Ajoneuvo on palautettava sovittuun paikkaan sovitun vuokra-ajan päättyessä. Palautusajan muuttumisesta on riittävän ajoissa sovittava vuokraamon kanssa. Sopimuksen mukainen vuokra-aika päättyy kun ajoneuvo on palautettu R.M. Heinolle ja ajoneuvo on hyväksytty vastaanotetuksi henkilökunnan toimesta.

2. Jos ajoenuvoa ei ole palautettu vuokra-ajan päättyessä eikä vuokra-ajan pidentämisestä ole sovittu vuokraamon kanssa, asia ilmoitetaan poliisille.

3. Jos vuokraaja laiminlyö kohdassa 1. ilmoitetut velvoitteet, vuokraamolla on oikeus periä kohtuullinen korvaus laiminlyönnin vuokraamolle aiheuttamista taloudellisista menetyksistä. Sopimuksen purkautuminen R.M. Heino Oy:llä on oikeus vuokra-ajan kuluessa purkaa tämä sopimus, jos käy ilmi, että vuokraaja rikkoo olennaisesti tätä sopimusta tai että vuokraaja ei vuokraamon arvion mukaan kykene käsittelemään ajoneuvoa asianmukaisesti. Vuokraamon purkaessa vuokrasopimuksen vuokraaja on velvollinen palauttamaan ajoneuvon viipymättä vuokraamolle. Ajoneuvon vieminen Suomen valtakunnan rajojen ulkopuolelle on kielletty ilman vuokraamon kirjallista lupaa. Vuokraamo päättää mahdollisesta luvan myöntämisestä tapauskohtaisesti harkintansa mukaan. Vuokraamo voi periä ennalta sovitun lisämaksun ajoneuvon ulkomaille viemisen aiheuttamista vakuutuskustannuksista.

ESPOON VUOKRAPYÖRÄT

Kysy lisätietoja: myynti.espoo@rmheino.fi tai 010 617 0679

Ducati Diavel 1260S

– Vuorokausi 220€
– Viikonloppu 530€
– Viikko 1300€

Kuva tulossa

Ducati Multistrada V4 S Full

– Sivulaukut
– Vuorokausi 270 €
– Viikonloppu 580 €
– Viikko 1400 €

Ducati Multistrada V4 S verkkosivu

Ducati Scrambler Urban Motard

– Vuorokausi 160 €
– Viikonloppu 390 €
– Viikko 950 €

Ducati Scrambler Urban Motard

TAMPEREEN VUOKRAPYÖRÄT

Kysy lisätietoja: myynti@rmheino.fi tai soita 010 617 0619.

Ryker 900 Rally edition

– Vuorokausi 160 €
– Viikonloppu 390 €
– Viikko 950 €
– B-kortti ja 21 v ikäraja

Can-Am Ryker verkkosivu

Ducati Multistrada V2 S

– Vuorokausi 220 €
– Viikonloppu 530 €
– Viikko 1300 €

Ducati Multistrada V2 S

Ducati Multistrada 1260 Enduro

– Sivulaukut
– Vuorokausi 220 €
– Viikonloppu 530 €
– Viikko 1300 €

Ducati Multistrada Enduro verkkosivu

Ducati Scrambler Full Throttle

– Vuorokausi 160 €
– Viikonloppu 390 €
– Viikko 950 €

Ducati Scrambler Full Throttle

Ducati Monster

– Vuorokausi 220 €
– Viikonloppu 530 €
– Viikko 1300 €

Ducati Monster

Suzuki DL1050XT V-Strom

– Sivulaukut, takalaukku
– Vuorokausi 220 €
– Viikonloppu 530 €
– Viikko 1300 €

Suzuki DL1050XT V-Strom

Suzuki DL650A V-Strom

– Sivulaukut, takalaukku
– Vuorokausi 160 €
– Viikonloppu 390 €
– Viikko 950 €

Suzuki DL650A V-Strom

Indian FTR

– Vuorokausi 220 €
– Viikonloppu 530 €
– Viikko 1300 €

Indian FTR

0
Ostoskori
  • No products in the cart.