AVOIMET TYÖPAIKAT

R.M. Heino Oy on Tampereella vuodesta 1989 toiminut täyden palvelun vakavarainen moottoripyöräliike. Vuodesta 2006 olemme palvelleet myös Espoon Kalajärvellä. Tuomme maahan Ducati-moottoripyöriä. Edustuksiimme kuuluvat Tampereella Suzuki- ja Indian-moottoripyörät ja Polaris-mönkijät, -SSV:t ja -moottorikelkat.  Espoossa edustamme Harley-Davidson, Ducati ja Suzuki -moottoripyöriä. Lisäksi R.M. Heino tarjoaa täydet varaosa- ja huoltopalvelut sekä kattavan valikoiman ajovarusteita ja tarvikkeita.

Asentaja Tampereelle

Haemme Tampereen korjaamollemme vakituiseen työsuhteeseen moottoripyöristä, mönkijöistä ja moottorikelkoista kiinnostunutta asentajaa. Eduksi katsotaan moottoripyörä- tai autoalan aiempi työkokemus sekä edustamiemme merkkien tuntemus. A- ja B-ajokortit ovat välttämättömiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn hienojen tuotteiden parissa, perehdytyksen työhön sekä valmistajien jatkuvan merkkikoulutuksen. Mukavat työkaverit tulevat luontaisetuna.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikatyö ja työnkesto yli 12 kuukautta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + cv palkkatoiveineen 31.8.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen raine.heino@rmheino.fi.

0