AVOIMET TYÖPAIKAT

R.M. Heino Oy on Tampereella vuodesta 1989 toiminut täyden palvelun vakavarainen moottoripyöräliike. Vuodesta 2006 olemme palvelleet myös Espoon Kalajärvellä. Tuomme maahan Ducati-moottoripyöriä. Edustuksiimme kuuluvat Tampereella Suzuki- ja Indian-moottoripyörät ja Polaris-mönkijät, -SSV:t ja -moottorikelkat.  Espoossa edustamme Harley-Davidson, Ducati ja Suzuki -moottoripyöriä. Lisäksi R.M. Heino tarjoaa täydet varaosa- ja huoltopalvelut sekä kattavan valikoiman ajovarusteita ja tarvikkeita. Yrityksemme kasvaessa haemme nyt kokenutta, määrätietoista ja innokasta vastuunkantajaa kehittämään ja toteuttamaan R.M. Heinon digitaalista markkinointiviestintää. Tule mukaan tekemään asiakkaidemme haaveista totta.

Somevastaava

Otat kokonaisvaltaisen vastuun suunnitella, kehittää ja toteuttaa yrityksemme digitaalista markkinointia. Vastaat siten verkkokaupan, verkkosivujen ja sosiaalisen median kanaviemme sisältösuunnittelusta, sisällön rakentamisesta yhteistyössä muun henkilökuntamme ja kumppaniemme kanssa, julkaisusta, ulkoasusta, tapahtumaseurannasta ja raportoinnista.

Haluamme tarjota alan parhaan asiakaskokemuksen. Tämä edellyttää meiltä johdonmukaista kehitystä, investointeja ja uusien ideoiden jatkuvaa kokeilemista digitaalisissa medioissa. Toivomme valittavalta henkilöltä näkemystä ja halua viedä asioita eteenpäin sekä yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa.

Odotamme sinulta sekä taktista että käytännöllistä osaamista verkkokaupan sisällöntuotannosta ja ylläpidosta. Osaat tehdä sujuvasti päivityksiä, ratkaiset eteen tulevat ongelmat nopeasti ja pidät digitaalisten kanavien asiakaskokemuksen tavoitteen mukaisella tasolla. Olemme uusimassa nykyistä verkkokauppaamme 2022-2023 aikana ja luonnollisesti olet avainhenkilömme uuden verkkokaupan toteuttamisessa.

Olet myös aidosti asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka saa hymyn tarttumaan niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Joustavuus ja palvelualttius on osa etsimämme henkilön persoonaa.

On plussaa, jos Sinulla on opistotasoinen soveltuva tutkinto ja muutaman vuoden kokemus sosiaalisen median markkinoinnin tehtävissä, mutta tärkeimpänä seikkana pidämme kuitenkin innostunutta asennettasi. Moottoripyöräharrastus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisäksi edellytämme hakijalta suomea äidinkielenä sekä sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tarjoamme monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtävän kiinnostavassa perheyrityksessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Työ tarjoaa hienon mahdollisuuden olla mukana luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta. Työpaikkasi voit valita joko Tampereen tai Espoon toimipisteestämme. Saat vastuullisen ja luotettavan työnantajan sekä vakituisen kokoaikaisen työsuhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Hölsä, 050-540 8006, tuomas.holsa@rmheino.fi. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 15.5.2022 mennessä osoitteeseen tuomas.holsa@rmheino.fi.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.