AVOIMET TYÖPAIKAT

R.M. Heino Oy on Tampereella vuodesta 1989 toiminut täyden palvelun moottoripyöräliike. Vuodesta 2006 olemme palvelleet myös Espoon Kalajärvellä. Tuomme maahan Ducati-moottoripyöriä. Edustuksiimme kuuluvat Tampereella Suzuki- ja Indian-moottoripyörät ja Polaris-mönkijät ja -moottorikelkat. Korjaamomme merkkiedustuksiin kuuluu näiden lisäksi myös Kawasaki. Lisäksi R.M. Heino tarjoaa täydet varaosa- ja huoltopalvelut sekä kattavan valikoiman ajovarusteita ja tarvikkeita.

Etsimme asentajaa Tampereelle

Haemme Tampereen korjaamollemme vakituiseen työsuhteeseen moottoripyöristä, mönkijöistä ja moottorikelkoista kiinnostunutta asentajaa. Eduksi katsotaan moottoripyörä- tai autoalan aiempi työkokemus sekä edustamiemme merkkien tuntemus. A- ja B-ajokortit ovat välttämättömiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn hienojen tuotteiden parissa, perehdytyksen työhön sekä valmistajien jatkuvan merkkikoulutuksen. Mukavat työkaverit tulevat luontaisetuna.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikatyö ja työnkesto yli 12 kuukautta.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tehtävää koskien, siihen vastaa mielellään huoltopäällikkö Jyri Rantanen, puh. 010 617 0629.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + cv palkkatoivomuksineen 12.12.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen raine.heino@rmheino.fi.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.