Uutiskirjeemme Elokuu 2022

Haittaavatko saatavuusongelmat harrastuksia? Haluaisitko päivittää kesäkokemuksen seuraavalle tasolle?

R.M. Heinolta nopeaan toimitukseen hieno kattaus moottoripyöriä, joilla pääset nauttimaan keskieurooppalaiseksi muuttuneessa säässä tästä ajokaudesta vielä pitkään!

Saatavilla mm.

  • Ducati: Scrambler 800 ja 1100 eri malleja (mm. Desert Sled!), Monster, SuperSport S, Multistrada V2 S, Multistrada V4 S, Diavel 1260 S Black&Steel, XDiavel S, Streetfighter V4 S, Panigale V2 Bayliss Special Corse
  • Suzuki: GSX 1300 R Hayabusa, GSX-S 1000 GT, GSX-S 1000 R, GSX-S 950 (muutettavissa A2:ksi!), DL 650 XA V-Strom, GSX-S 125 A
  • Indian: FTR R Carbon, Scout Black Metallic (Indianit R.M. Heinolta Tampereelta)
  • Harley-Davidson: CVO Street Glide, Fat bob 114, Low Rider ST 117, Nightster, Pan America, Road Glide ST ja Road Glide Special ST, Standard, Street Glide Special, Road King Special (Harley-Davidsonit R.M. Heinolta Espoosta)

Meillä myös joustavat rahoitusjärjestelyt!

Polarikset työhön ja vapaa-aikaan R.M. Heinolta Tampereelta

Nyt varastossa hyvä valikoima Polaris-malleja. Nopeaan toimitukseen mm. Sportsman 570 ja 570 EPS, Sportsman 6×6 570, Sportsman X2 570, Sportsman XP 1000, Ranger 570 Mid-Size, RZR 60 S 1000 EPS ja RZR 64 XP 1000 EPS sekä lasten mönkijät RZR 200, Outlaw 70 ja 110.

Maailmanluokan laitteita ja elämyksiä – uusien Ducatien ostajat saaristokierroksella 14.-16.7.

Moottoripyöräily harrastuksena on monipuolinen ja siitä voi nauttia hyvinkin eri tavoilla. Radalla polvi maassa kilpakumppaneita vastaan, yksin Lapin autiotupia kiertäen, Euroopan kierroksella kyytiläisen kanssa, kokoontumisajoissa jne. Yhteistä kaikille on se, että moottoripyöräily on hyvin vahvasti tunnelaji ja olipa harrastustapa mikä hyvänsä, on lopputuloksena aina parempi fiilis.

Sen lisäksi että luomme asiakkaillemme premiumluokan pyörien muodossa puitteet harrastamiselle, halusimme tällä kertaa myös muistaa uuden pyörän ostajia tarjoamalla kymmenelle ensimmäiselle Ahvenanmaan saaristokierroksen. Matka täyttyi osallistujista hyvissä ajoin ennen lähtöä ja kierrokselle päästiin hienolla kattauksella eri malleja. Tällä remmillä oli hienoa päästä tarjoamaan kanssakulkijoille ihailtavaa!

Matkalla näimme Ahvenanmaan saaristoa niin pyörän selästä kuin laivastakin käsin. Yöpymiset hoidettiin Hostellilaiva S/S Boren hyteissä sekä Kärinsundin leirintäalueen mökeissä. Jos olivat maisemat kohdallaan, niin ehdottomasti parasta antia koko reissulla oli tunnelma! Ei ollut asiakkaita ja myyjiä, vaan motoristikavereita nauttimassa reissusta.

Ja näin sen pitää ollakin, myös arjessa.

Me R.M. Heinolla teemme tätä työtä aidosta kiinnostuksesta lajia kohtaan ja on hienoa, että voimme palvella asiakkaita, joille se on yhtä tärkeää tai jotka ovat kiinnostuneita harrastuksen aloittamisesta. Näiden kuvien myötä hyvää kesän jatkoa kaikille, ajokautta on vielä reilusti jäljellä!