Töihin R.M. Heinolle Tampereelle

Etsimme Tampereelle työtä pelkäämätöntä, aktiivista ja oma-aloitteista varaosa- ja tarvikemyyjää, jolle sosiaalinen media ja sen hyödyntäminen myyntityössä on luontevaa. Sinulla on halu toimia myös ajoneuvomyyjänä.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on valmiudet hoitaa itsenäisesti merkkikohtaista varaosakauppaa, hyvä englanninkielen taito ja kyky omaksua nopeasti uusia asioita. Lisäksi tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Edustamamme tuotteet ovat sinulle tuttuja esim. harrastuksen kautta. Hyödynnämme myyntityössämme sosiaalista mediaa ja mm. verkkokauppaa eli niiden käyttö on sinulle arkipäivää. Ajovarusteiden ja varaosien osalta tavoitteenamme on verkkokaupan aktiivinen kehittäminen. Tässä kehitystyössä, verkkokaupan käytännön toteutuksessa ja päivittäisessä pyörittämisessä sinulla olisi avainrooli.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä kirjallinen, vapaamuotoinen hakemus + cv palkkatoivomuksineen sähköpostitse 20.8.2021 mennessä osoitteeseen raine.heino@rmheino.fi.