R.M. Heino Oy ja Polaris Finland Oy aloittavat yhteistyön 8.11.2021

BRP Finland Oy ja R.M. Heino Oy ovat sopineet, että R.M. Heino Oy lopettaa BRP:n tuotemerkkien edustukset Tampereella ja Espoossa 1.2.2022 alkaen. Tampereen huoltotoiminnot jatkuvat 31.8.2022 asti. Vastaavasti R.M. Heino Oy ja Polaris Finland Oy aloittavat tiiviin yhteistyön Tampereen toimipisteessä 8.11.2021.

“Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tuotteemme kokeneen ja osaavan kumppanin valikoimaan. R.M. Heino on jo yli 30 vuoden ajan tehnyt asiakkaidensa haaveista totta. Yhtiö on mainiossa kehitysvaiheessa ja uskon yhteistyömme johtavan merkittävään nousuun Polariksen tuotteiden myynnissä alueen markkinoilla”, sanoo Polaris Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen.

R.M. Heino Oy tarjoaa kokonaisvaltaisen tuote- ja palveluvalikoiman, jonka lisäksi tulevat nyt Indian ja Polaris. Laitteiden lisäksi tarjonnassa ovat myös huolto, varaosat, lisätarvikkeet ja ajoasusteet. Asiakkaat luottavat R.M. Heinon asiantuntemukseen ja hyvään palveluun.

“Olemme kasvaneet johdonmukaisesti viime vuosina ja Polariksen korkealaatuiset tuotteet sopivat erinomaisesti valikoimaamme tehden siitä entistä houkuttelevamman”, sanoo R.M. Heinon toimitusjohtaja Raine Heino.

Polaris myyntiin tullaan varustelemaan uutta myyntitilaa, joka mahdollistaa entistä paremman asiakaspalvelun.

“On hienoa saada lisätilaa minkä myötä voimme tarjota entistä parempaa palvelua asiakkaillemme. Ennen tilojen valmistumista palvelemme nykyisissä tiloissamme, missä kyllä sopu sijaa antaa eli tervetuloa kahville ja kaupoille”, sanoo R.M. Heinon myyntijohtaja Tatu Leppänen.

Kuvassa Jyri Rantanen, huoltopäällikkö ja Rauli Jokinen, Polaris-myynti