Uutiskirjeemme toukokuu 2021

Koeajoviikonloppu Tampereella perjantai-lauantai pe 7.5.2021 klo 10-18 ja la 8.5.2021 klo 10-14!

Koeajossa mm. kuvan upeat Ducatit.
Saamme myös uutuus-Hayabusan koeajoon lauantaiksi 8.5.2021 toimitiloihimme osoitteeseen Teerivuorenkatu 8, 33300 Tampere.

Noudatamme koronaohjeistusta. Välttääksemme ruuhkia, otamme vastaan ennakkovarauksia joko sähköposteitse myynti@rmheino.fi tai puhelimitse 010 617 0600.

Tervetuloa!

R.M. Heino on sopinut edustussopimuksen Spare Wheel Finland Oy:n kanssa

Spare Wheel Finland on moottoripyöräalalla tunnettu ja aktiivinen toimija Pohjois-Suomen ja Kainuun alueella. Yhteistyön tavoitteena on lisätä Ducati-moottoripyörien näkyvyyttä ja myyntiä näillä alueilla.

Jukka Eerola, maailmanluokan Ducati-mekaanikko

Moottoripyöräily harrastuksena on vahvasti tunnelaji. Siinä yhdistyvät harvinaisella tavalla yhtä hyvin jännitys, kilpailuvietti ja itsensä kehittäminen kuin rentoutuminen, rauhallisuus ja sosiaalisuuskin. Voikin sanoa, että siitä löytyy jokaiselle jotain vaikkakin eri muodoissa. Eräs tapa nauttia harrastuksesta on perehtyä siihen niin yksityiskohtaisesti että kehittyy alansa asiantuntijaksi. Mitä Ducateihin tulee, Jukka Eerola on erinomainen esimerkki tällaisesta henkilöstä.

Jukan ja Ducatin tiet yhdistyivät 1998, vain muutaman kuukauden sen jälkeen kun hän siirtyi R.M. Heinolle töihin. Tuossa vaiheessa R.M. Heino ei ollut Ducati-jälleenmyyjä vaan silloinen maahantuoja toi Ducateja koeajoon R.M. Heinolle tarjoten mahdollisuutta alkaa jälleenmyyjäksi. Ehtona olisi, että tulisi ottaa myös Ducati-huolto. Koeajo suoritettiin ja yksi koeajajista oli Jukka. Hänen oma pyöränsä oli erään tunnetun merkin urheilullinen malli päivitettynä markkinoiden arvostetuimmalla iskunvaimenninpaketilla, eli rima oli korkealla. Koeajoon Jukalle valikoitui vakiokuntoinen SuperSport 900. Koeajon myötä pyörän erinomainen ajettavuus sekä herätti ihmetystä että vähintäänkin vakuutti! Pian R.M. Heino alkoikin Ducati-jälleenmyyjäksi ja Jukka otti Ducati-huollon omaksi erikoistumisalueekseen. Siitä lähtien hän on aikaa ja vaivaa säästämättä perehtynyt yksityiskohtaisesti Ducateihin ja niiden tekniikkaan antaumuksella, jota harvoin tapaa. Juuri tuo perehtymisen taso on luonut hänelle maineen Ducatien huippuasiantuntijana, jota arvostetaan niin Suomessa, Italiassa kuin muuallakin, erityisesti Pohjoismaissa.

Jukan persoonaan kuuluvat olennaisesti reiluus ja rehellisyys. Kyseiset arvot ovat osaltaan luoneet Jukalle mainetta luotettavana asiakaspalvelijana, jonka työpanos auttaa toteuttamaan R.M. Heinon asiakaslupausta – Haaveista totta. Ei ihme, että miehellä on laaja joukko Ducatisteja, jotka kääntyvät hänen puoleensa silloin kun tarvitaan erikoisosaamista. Näin mekin teemme, R.M. Heinolla sisäisesti.

Jettikausi lähestyy

Suomen ylivoimaisen markkinajohtajan Sea-Doon jettejä saatavilla rajoitetusti vielä tälle kesälle. Maailmanuutuutena uusi RXP XRS, jota saatavilla myös tämän kevään ja kesän toimitukseen. Tervetuloa Tampereen toimipisteeseen.

Lue lisää: https://www.rmheino.fi/vesijetit

Vuoden odotetuin seikkailu alkaa kesäkuussa

Revolution Max 1250 moottorilla varustettu Pan American koeajettavissa Espoon myymälässä kesäkuun alussa. Myös muita 2021-malleja vielä saatavissa. HD huollot, varaosat, varusteet ja tarvikkeet Espoon myymälästä.

R.M. Heinon ratapäivä 13.6. jos tilanne sallii

Toivon mukaan saamme järjestää perinteisen ratapäivän tänä vuonna eli merkitse jo nyt kalenteriisi sunnuntai 13.6. Palaamme tähän myöhemmin kun tiedämme lisää.