Ilmaisjäsenyys uuden Ducatin ostajille 2021!

DCF tarjoaa uuden Ducatin ostajille kesäkuusta 2021 alkaen liittymismaksun ja kuluvan kauden jäsenmaksun ilmaiseksi. Saat kupongin liittymistä varten ostaessasi uuden Ducatin maahantuojalta tai jälleenmyyjältä.

DCF on virallinen Desmo Owners Club -moottoripyöräkerho ducatisteille ja Ducati-moottoripyöristä kiinnostuneille. DCF järjestää monipuolisesti toimintaa niin Suomessa kuin ulkomaillakin, mm. ratapäiviä, aluetoimintaa Suomessa ja clubitapaamisia, yhteisajeluja, ajoharjoittelua ja kokoontumisia esimerkiksi valtavan kansainvälisen World Ducati Week -tapahtuman yhteydessä Italiassa. Ducatistit, kuten kaikki motoristit, ovat yhtä perhettä ja intohimo moottoripyöräilyyn on hauskempaa jakaa samanhenkisessä porukassa.

Osallistumiskynnys on nyt matalalla, joten käy hakemassa unelmien Ducatisi ja tule tutustumaan clubiin ilmaiskauden puitteissa!

Lisäksi uuden Ducatin ostaneet ja jäseniksi liittyneet henkilöt saavat R.M. Heinolta Ducati-t-paidan. Ennen 13.6. tehtyihin uuden Ducatin kauppoihin myös ilmaislippu R.M. Heinon ratapäiville sunnuntaina 13.6. Alastarolla klo 11.30-20.

Edut koskevat 6-12/2021 R.M. Heinolta, Tuusmotorilta tai Spare Wheeliltä ostettuja uusia Ducateja.