LAADUKAS VAPAA-AJAN LIIKE Jo yli 30-vuoden ammattitaidolla palvelemme asiakkaitamme suurella innovatiivisuudella sekä laajalla tietotaidolla. Edustamme vain ja ainoastaan parhaimpia - ja tottakai laadukkaimpia tuotemerkkejä. KLIKKAA JA LUE LISÄTIETOJA MEILTÄ SAAT KAIKKI SUOMEN KELEIHIN! Tiedämme ja tunnemme Pohjois-Napamme karut olosuhteet ja siten tiedämme millaisia tuotteita ja palveluja tarvitset. Ota meihin yhteyttä ja yhdessä löydetään tarpeisiisi ja käyttöolosuhteiisi sopiva ratkaisu! KLIKKAA TÄSTÄ JA LUE LISÄTIETOJA KULKUNEUVOT JOKAISEEN KELIIN! Valikoimaamme kuuluvat myös skootterit, mönkijät, vesijetit ja kolmipyörät. Tarjoamme täydet palvelut mm. Harley-Davidson, Ducati ja Suzuki -moottoripyöriin sekä Can-Am mönkijöihin ja kolmipyöriin! OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄTIETOJA!

R.M. Heino yrityksenä

R.M. Heino Oy on Tampereella vuonna 1989 perustettu täyden palvelun moottoripyöräliike. Espoossa olemme toimineet vuodesta 2006. Valikoimaamme kuuluvat myös mönkijät, vesijetit, moottorikelkat, skootterit ja kolmipyörät.

Tampereen myymälästämme löydät laajan valikoiman Ducati ja Suzuki -moottoripyöriä sekä Can-Am ATV, SSV malliston että Can-Am Spyder ja Ryker -kolmipyöriä, Sea-Doo vesijetit ja moottorikelkoista Ski-Doo ja Lynx. Tarjoamme myös luotettavat huolto- ja varaosapalvelut sekä monipuolisen valikoiman ajovarusteita/tarvikkeita mm. maahantuomaltamme SW-Motech-merkiltä.

Espoon myymälästä löydät laajan valikoiman Harley-Davidson, Ducati ja Suzuki -moottoripyöriä sekä Can-Am ATV, SSV malliston että Can-Am Spyder ja Ryker -kolmipyöriä.

Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme joko paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostilla niin autamme sinua kaikissa moottoripyöräily- ja vapaa-ajan liikkumistarpeissasi.

Tervetuloa liikkeisiimme

Ducati Multistrada 1200 Enduro Pack
0