LAADUKAS VAPAA-AJAN LIIKE Jo yli 30-vuoden ammattitaidolla palvelemme asiakkaitamme suurella innovatiivisuudella sekä laajalla tietotaidolla. Edustamme vain ja ainoastaan parhaimpia - ja tottakai laadukkaimpia tuotemerkkejä. KLIKKAA JA LUE LISÄTIETOJA MEILTÄ SAAT KAIKKI SUOMEN KELEIHIN Tiedämme ja tunnemme Pohjois-Napamme karut olosuhteet ja siten tiedämme millaisia tuotteita ja palveluja tarvitset. Ota meihin yhteyttä ja yhdessä löydetään tarpeisiisi ja käyttöolosuhteiisi sopiva ratkaisu! KLIKKAA TÄSTÄ JA LUE LISÄTIETOJA KULKUNEUVOT JOKAISEEN KELIIN Valikoimaamme kuuluvat myös skootterit, mönkijät, vesijetit ja kolmipyörät. Tarjoamme täydet palvelut mm. Harley-Davidson, Ducati ja Suzuki -moottoripyöriin sekä Can-Am mönkijöihin ja kolmipyöriin! OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄTIETOJA!

Moottoripyörien Talvisäilytys Espoossa ja Tampereella

Talvisäilytys tapahtuu niin Espoon kuin Tampereen toimipisteessä. Muista varata paikka ajoissa, sillä paikkoja on rajallisesti.

Muista varata talvisäilytys pyörällesi hyvissä ajoin. Tuomalla pyöräsi talvisäilytyskseen R.M. Heinolle Tampereelle tai Espooseen varmistat pyörällesi parhaan huolenpidon talvisäilytyksen ajaksi.

Kuntotarkistus

Kaikki talvisäilöpyörät käyvät läpi kattavan kuntotarkistuksen R.M. Heinon huollossa. Huolto tarkistaa mm. kulutusosien kunnon, tekniikan, iskunvaimennuksen ja sähköjärjestelmän kunnon ja toiminnan sekä mahdollisten avoimien takaisinkutsujen ja huoltotiedotteiden tilanteen. Pyörän haltijalle luovutetaan kuntotarkistuksen tarkistuslomake tietoineen, sekä opastetaan mahdollisten suositeltavien huoltotoimenpiteiden tarpeesta. Talvisäilytys sisältää myös akun ylläpidon ja pyörän käyttöönottotarkastuksen. Lisäksi kaikki pyörät käyvät pikapesussa ennen säilöön siirtämistä.

Talven aikana teetät vaivattomasti pyörääsi määräaikaishuollot, kulutusosien uusinnan ja varustelun. Tarjoamme myös kattavat pesu- ja vahauspalvelut hintaan sisältyvän pikapesun lisäksi.

Varaa talvisäilytys ajoissa numerosta: 010 617 0600

Hinnasto R.M. Heino – Tampere

– Moottoripyörät 240 €
– Laukulliset moottoripyörät 270 €
– Vesijetit 490 €

Varaa talvisäilytyksesi Tampereella

Hinnasto R.M. Heino – Espoo

– Moottoripyörät 260 €
– Laukulliset moottoripyörät 290 €
– Ryker, Spyder ja Trike 390 €

Varaa talvisäilytys Espoosta!

0