Sea-Doo WAKE STD 170
Ota vesiurheilusta kaikki ilo irti

Tartu wakeboardiin, skeittiin, surffiin tai mihin tahansa, joka käy vesille. Vesiurheiluun tarkoitettujen ominaisuuksiensa, kuten Ski-tilan, LinQ-vetopylvään tai lautatelineen ansiosta, Wake on juuri se vesijetti, jonka vanavedessä haluat harrastaa.

Suuri uimalava. Uimalava on entistä tasaisempi, lisää vakautta ja on mukava käyttää. Ihanteellinen nousta ajoneuvoon, oleilla siinä ja valmistautua vesiurheiluun. Saat vieläkin enemmän lisätilaa kun irrotat takaistuimen.

WAKE-paketti. Vesiurheilusta nauttiminen Sea-Doon kanssa ei koskaan ennen ole ollut helpompaa, siitä pitävät huolen kolme ainutlaatuista ominaisuutta: LinQ-teleskooppipylväs, Ski-tila ja wakeboard-teline.

SKI-tila: tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta kuljettaja voi valita esiohjelmoidun kiihdytys- ja nopeusprofiilin, minkä ansiosta kiihtyvyys vesihiihtoa tai wakeboardausta varten on aina tarkasti hallinnassa. Normaali ajotilan lisäksi valittavana on kaksi muuta ajotilaa (Sport ja ECO).

Vakaa runko. Uudelleen muotoillun rungon painopiste on alempana tarjoten entistä parempaa vakautta ja turvallisuutta joko matkustajien kanssa tai ilman. Helppo ja hauska ajaa.

Kestävä ja kevyt Polytec-materiaali. Vahva, toisen sukupolven Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa jopa pienemmillä autoilla. Vesijetin pinta ei myöskään naarmuunnu niin helposti kuin lasikuitu välimuovauksen ansiosta.

Suurempi etutavaratila. 152 l tavaratilan ansiosta sinulla on paljon tilaa tavaroille.

Väri: Malibue Blue & Neon Yellow

Rotax-moottori: 1630 HO ACE
Henkilömäärä: 3
Kuivapaino: 339 kg
Mitat: pituus 331,8 cm, leveys 125 cm, korkeus 113,7 cm
Runkomateriaali: Polytec – 2. sukupolvi


    Huom! Tämä tuote on tilaustuote. Tilaustuotteita ei voi tilata verkkosivuilta suoraan. Tee lisätietopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiakaspalvelijamme ovat sinuun pikapuoliin yhteydessä.