Sea-Doo WAKE PRO Audio 230
Vakautta ja musiikkia vesiurheiluun

WAKE PRO -malli tarjoaa markkinoiden vakainta kyytiä. Siinä on lisätilaa ja vedestä nousua helpottava nousuaskelma.

Ota vesille mukaasi vesilautasi, wakeboard tai mikä tahansa muu vedessä vedettävä väline – tämä vesijetti peittoaa muut vetämisessä.

WAKE-paketti. Vesiurheilusta nauttiminen Sea-Doon kanssa ei koskaan ennen ole ollut helpompaa, siitä pitävät huolen kolme ainutlaatuista ominaisuutta: LinQ-teleskooppipylväs, Ski-tila ja wakeboard-teline.

SKI-tila: tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta kuljettaja voi valita esiohjelmoidun kiihdytys- ja nopeusprofiilin, minkä ansiosta kiihtyvyys vesihiihtoa tai wakeboardausta varten on aina tarkasti hallinnassa. Normaali ajotilan lisäksi valittavana on kaksi muuta ajotilaa (Sport ja ECO).

Suuri uimataso. Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

Mullistavaa vakautta. ST3-runko: leveämpi runko tarjoaa vertaansa vailla olevaa vakautta matalamman painopisteen ja parannetun rakenteen ansiosta niin kovassa aallokossa, paikallaan ollessa kuin kyytiin noustessakin.

Helposti käytettävä etutavaratila. Kaikki tavarasi ovat nyt käden ulottuvilla. Näppärän etutavaratilan voi avata helposti ohjaustankoa nostamalla istuma-asennosta käsin. Vesitiivis tavaratila tarjoaa lisää tilaa tavaroillesi, ja voit ottaa helposti mukaan kaiken tarvitsemasi.

Väri: Malibue Blue & Neon Yellow

Rotax-moottori: 1630 HO ACE
Henkilömäärä: 3
Kuivapaino: 367 kg
Mitat: pituus 345,1 cm, leveys 125,5 cm, korkeus 114 cm
Runkomateriaali: Lasikuitu


    Huom! Tämä tuote on tilaustuote. Tilaustuotteita ei voi tilata verkkosivuilta suoraan. Tee lisätietopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiakaspalvelijamme ovat sinuun pikapuoliin yhteydessä.