Sea-Doo GTX STD 170
Ylellistä arvokkuutta ja mukavuutta

Markkinoiden suurin uimataso ja irrotettava istuin. GTX-malleissa oleilet mukavasti ja nautit vaikka piknikistä vesillä. Lisää nautintoa Bluetooth-äänentoistojärjestelmän tarjoamalla lempimusiikilla. Mukana vielä kylmälaukku täynnä eväitä. Asioita, joista ennen vain haaveilit.

Modulaarinen Ergolock-istuin. Kapean istuimen ansiosta polvesi ovat lähempänä toisiaan ja asento on luonnollisempi. Istuimen porrastettu rakenne tarjoaa paremman sivutuen ja vakauden sinulle ja matkustajillesi. Lisäksi irrotettava takaistuin tarjoaa lisää tilaa oleskeluun ja auringonottoon.

Iso uimataso. Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

ST3-runko. Suurempi runko tarjoaa markkinoiden johtavaa vakautta alhaisemman painopisteensä ja parannetun muotoilunsa ansiosta. Huomaat miellyttävän vakauden ajoitpa sitten kovassa aallokossa tai ankkuroidessasi lahdenpoukamaan, puhumattakaan ajoneuvoon nousun helppoudesta.

Helposti käytettävä etutavaratila. Kaikki tavarasi ovat kätevästi käsiesi ulottuvilla. Etutavaratila on markkinoiden ensimmäinen laatuaan, sillä se avautuu kätevästi vain ohjaustankokokoonpanoa nostamalla. Kuljettajan ei tarvitse nousta seisomaan. Tämä on kätevin vesitiivis tavaratila, jonka olemme suunnitelleet vesijetteihin ja se tarjoaa runsaasti tilaa tavaroillesi seikkaillessasi vesillä.

Väri: Beach Blue Metallic & Lava Grey

Rotax-moottori: 1630 HO ACE
Henkilömäärä: 3
Kuivapaino: 352 kg
Mitat: pituus 345,1 cm, leveys 125,5 cm, korkeus 113,8 cm
Runkomateriaali: Lasikuitu


    Huom! Tämä tuote on tilaustuote. Tilaustuotteita ei voi tilata verkkosivuilta suoraan. Tee lisätietopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiakaspalvelijamme ovat sinuun pikapuoliin yhteydessä.