Sea-Doo GTX LTD 300
Touring-luokan vesijettien suunnannäyttäjä

Limited-paketti tarjoaa sinulle ekstraa, kuten vesijetin peite, USB-portti, säilytyslokeron säilytyslaukku ja tyylikäs väritys. Lisäksi syvyysmittari, veden lämpötilan mittari ja paljon muuta.

Markkinoiden suurin uimataso ja irrotettava istuin. GTX-malleissa oleilet mukavasti ja nautit vaikka piknikistä vesillä. Lisää nautintoa Bluetooth-äänentoistojärjestelmän tarjoamalla lempimusiikilla. Mukana vielä kylmälaukku täynnä eväitä. Asioita, joista ennen vain haaveilit.

Modulaarinen Ergolock-istuin. Kapean istuimen ansiosta polvesi ovat lähempänä toisiaan ja asento on luonnollisempi. Istuimen porrastettu rakenne tarjoaa paremman sivutuen ja vakauden sinulle ja matkustajillesi. Lisäksi irrotettava takaistuin tarjoaa lisää tilaa oleskeluun ja auringonottoon.

Suuri uimataso. Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

ST3-runko. Leveämpi runko tarjoaa vertaansa vailla olevaa vakautta matalamman painopisteen ja parannetun rakenteen ansiosta niin kovassa aallokossa, paikallaan ollessa kuin kyytiin noustessakin.

Helposti käytettävä etutavaratila. Kaikki tavarasi ovat kätevästi käsiesi ulottuvilla. Näppärän etutavaratilan voi avata helposti ohjaustankoa nostamalla istuma-asennosta käsin. Vesitiivis tavaratila tarjoaa lisää tilaa tavaroillesi ja voit ottaa helposti mukaan kaiken tarvitsemasi.

Touring-ominaisuudet. Vietä koko päivä vesillä kruisaillen näiden vakio-ominaisuuksien avulla: kallistettava ohjaustanko, nopeuden säätötila ja hitaan ajonopeuden tila sekä nousutikkaat tarjoavat mukavuutta päivään.

Väri: Liquid Grey Metallic & Beach Blue

Rotax-moottori: 1630 HO ACE Turbo
Henkilömäärä: 3
Kuivapaino: 385 kg
Mitat: pituus 345,1 cm, leveys 125,5 cm, korkeus 113,8 cm
Runkomateriaali: Lasikuitu


    Huom! Tämä tuote on tilaustuote. Tilaustuotteita ei voi tilata verkkosivuilta suoraan. Tee lisätietopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiakaspalvelijamme ovat sinuun pikapuoliin yhteydessä.