Sea-Doo GTX FISH PRO 170
Uusi näkökulma kalastukseen

Sea-Doo on suunnitellut ensimmäisen ja ainoan vesijetin kalastusta varten. Markkinoiden ensimmäinen FISH PRO on täydellinen yhdistelmä jännitystä, monipuolisuutta ja intohimoa samassa paketissa. Tutki kalapaikkoja, joihin ennen et ole päässyt tavallisilla veneillä ja ole lähempänä toimintaa sekä koe aivan uudenlaisia kalastuselämyksiä.

Pidennetty takarunko. Vesijetin takaosassa on peräti 29 cm enemmän tilaa vesijettiin nousemista ja kalastamista varten. Lisää vakautta pysähdyksissä tai kuljetettaessa suurta kalakuormaa.

LinQ-kalastuskylmälaatikko. Jämäkkä 51 l kylmälaatikko on suunniteltu erityisesti kalastamiseen. Siinä on upotettu työtaso, neljä innovatiivista vapapidikettä, uistelulovet sekä säilytystila vieheille ja syöteille.

Kalastusistuin. Suunniteltu helpottamaan siirtymistä kuljettajan paikalta matkustajan paikalle kalastettaessa. Optimoitu kalastamiseen sivuttaissuunnassa. Lisää sivuttaisvakautta käytettäessä reunan viistojen astinlautojen kanssa.

Jalkatuet lisäävät mukavuutta ja vakautta kalastettaessa rankassa aallokossa.

Väri: White & Gulfstream Blue

Rotax-moottori: 1630 HO ACE
Henkilömäärä: 3
Kuivapaino: 389 kg
Mitat: pituus 373,4 cm, leveys 125,5 cm, korkeus 115,1 cm
Runkomateriaali: Lasikuitu


    Huom! Tämä tuote on tilaustuote. Tilaustuotteita ei voi tilata verkkosivuilta suoraan. Tee lisätietopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiakaspalvelijamme ovat sinuun pikapuoliin yhteydessä.