Sea-Doo GTI STD 90
Kurvaile vauhdikkaasti. Tyyliä, vakautta ja leikkisyyttä.

Ne ovat täydellisiä kaikkeen: lyhyeen retkeen järven ympäri tai koko päivän hauskanpitoon perheen kesken.

Olohuone vesijetissä. Uimataso on entistä tasaisempi, vakaampi ja mukavampi käyttää. Ihanteellinen nousta ajoneuvoon, oleilla siinä ja valmistautua vesiurheiluun. Saat vieläkin enemmän lisätilaa, kun irrotat takaistuimen.

Nyt saat lisää tavaratilaa taakse varman ja kestävän LinQ-pikakiinnitysjärjestelmän avulla. Sen ansiosta voi kätevästi kiinnittää polttoainekanisterin, laukun, kylmälaatikon ja paljon muuta vesijettisi takaosaan kahden sisäänrakennetun kiinnityspisteen avulla.

Ketterä ja hauska. Vakaa runko. Uudelleen muotoillun rungon painopiste on alempana tarjoten entistä parempaa vakautta ja turvallisuutta joko matkustajan kanssa tai ilman. Helppo ja hauska ajaa.

Kestävä ja kevyt Polytec-materiaali. Vahva materiaali vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijetin pinta ei myöskään naarmuunnu niin helposti kuin lasikuitu välimuovauksen ansiosta.

Kaksi ajotilaa. Normaalin ajotilan lisäksi valittavanasi on Sport- ja ECO-ajotilat.

Väri: White & Reef Blue

Rotax-moottori: 900 HO ACE
Henkilömäärä: 3
Kuivapaino: 303 kg
Mitat: pituus 331,8 cm, leveys 125 cm, korkeus 113,7 cm
Runkomateriaali: Polytec™ – 2. sukupolvi


    Huom! Tämä tuote on tilaustuote. Tilaustuotteita ei voi tilata verkkosivuilta suoraan. Tee lisätietopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiakaspalvelijamme ovat sinuun pikapuoliin yhteydessä.