Sea-Doo RXP X RS Audio 300
Suorituskykyinen kilpajetti

Huippuluokan kisavesijetissä yhdistyvät mahtavat tehot, ajettavuus ja hallittavuus. Toista vastaavaa ei vesiltä löydy. Ja Rotax 1630 HO ACE Turbon vauhdittamana jätät toiset haaveilemaan kauas taaksesi.

Sea-Doon kaikkien aikojen tehokkain moottori, Rotax 1630 ACE. Mekaanisesti ahdettu, ulkoisella välijäähdytyksellä varustettu Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikka parantaa tehokkuutta ja nostaa kiihtyvyyden aivan uudelle tasolle. Sea-Doon tehokkain moottori tuottaa huikean 300 hv:n tehon.

Täydellinen kuljettajakeskeinen kokemus. Ergolock-järjestelmä. Tee itsestäsi osa laitetta lukitsemalla vartalosi runkoa vasten, jotta voit käsitellä ja hallita vesijettiä helpommin. Tässä apunasi ovat kapea kilpaistuin, erityisessä kulmassa olevat astinlaudat sekä säädettävä ergonominen ohjaus (AES).

Säädettävällä korotuspalalla varustettu racing-ohjaustanko. Teleskooppiohjausjärjestelmää voi säätää pystysuunnassa 73 millimetrin matkalla olosuhteiden ja erikokoisten kuljettajien vaatimusten mukaan.

T3-runko. Valmiina, paikoillanne, aja! Syvän V:n muotoinen runko on Sea-Doon X-Team -kilpa-ajajien suosikki ja se tarjoaa erinomaista hallittavuutta ja ohjattavuutta tiukimmissakin käännöksissä.

Säädettävät X-vakaimet. Tehokas rakenne, joka parantaa vakautta käännöksissä. Kolmiasentoisia vakaimia voi säätää taitotason ja ympäristön mukaan: evien ollessa yläasennossa pitoa on vähemmän ja kikkailu on helpompaa, kun taas evien laskeminen tekee käännöksistä terävämpiä. Evät lisäävät kaltevuuskulmaa käännöksien aikana.

Säädettävä trimmijärjestelmä ja kiihtyvyyden hallinta. Ohjaustangossa sijaitsevaa säädettävää trimmijärjestelmää (VTS) on nopea ja helppo käyttää ajo-ominaisuuksien hienosäätöön kuljettajan mieltymysten, vesilosuhteiden ja matkustajamäärän mukaan. Käsikahvassa lisäksi hallintapainike täysin kontrolloitua kiihdytysvaihetta varten.

Väri: Premium Midnight Purple

Rotax-moottori: 1630 HO ACE Turbo
Henkilömäärä: 2
Kuivapaino: 385 kg
Mitat: pituus 345,1 cm, leveys 122,7 cm, korkeus 114,9 cm
Runkomateriaali: Lasikuitu


    Huom! Tämä tuote on tilaustuote. Tilaustuotteita ei voi tilata verkkosivuilta suoraan. Tee lisätietopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiakaspalvelijamme ovat sinuun pikapuoliin yhteydessä.