Sea-Doo GTR STD 230
Tehoa ja suorituskykyä edulliseen hintaan

Tämä vesijetti on yksi helpoimmista tavoista saada tuntumaa muskeliluokkaan. Siinä on voimakas, mekaanisesti ahdettu Rotax-moottori ja se on nyt varustettu ainutlaatuisella, pikakiinnitteisellä LinQ-järjestelmällä kuorman kuljettamista varten.

Nyt saat lisää tavaratilaa taakse varman ja kestävän LinQ-pikakiinnitysjärjestelmän avulla. Sen ansiosta voi kätevästi kiinnittää polttoainekanisterin, laukun, kylmälaatikon ja paljon muuta vesijettisi takaosaan kahden sisäänrakennetun kiinnityspisteen avulla.

Olohuone vesijetissä. Uimataso on entistä tasaisempi, vakaampi ja mukavampi käyttää. Ihanteellinen nousta ajoneuvoon, oleilla siinä ja valmistautua vesiurheiluun. Saat vieläkin enemmän lisätilaa, kun irrotat takaistuimen.

Vakaa runko. Uudelleen muotoillun rungon painopiste on alempana tarjoten entistä parempaa vakautta ja turvallisuutta joko matkustajien kanssa tai ilman. Helppo ja hauska ajaa.

Nopeampaa kiihtyvyyttä, Sport-tila. Kaikkein herkimmin reagoiva ajotila, joka tekee vesijetistäsi huippusuorituskykyisen.

Väri: Eclipse Black & Neon Yellow

Rotax-moottori: 1630 HO ACE
Henkilömäärä: 3
Kuivapaino: 351 kg
Mitat: pituus 331,8 cm, leveys 125 cm, korkeus 113,7 cm
Runkomateriaali: Polytec™ – 2. sukupolvi


    Huom! Tämä tuote on tilaustuote. Tilaustuotteita ei voi tilata verkkosivuilta suoraan. Tee lisätietopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiakaspalvelijamme ovat sinuun pikapuoliin yhteydessä.