Welcome to Kawasaki and welcome the iconic Ninja brand. The new A1 licence friendly Ninja 125 is not simply the first step on the Ninja road it also displays Kawasaki trademark engineering quality from the Ninja H2 trellis style frame to the sleek Kawasaki Racing Team inspired bodywork. With its responsive 15PS (11kW) engine tuned for low to mid-range flexibility plus characteristic Ninja top end thrills, the Ninja 125 is a great way to say hello to Kawasaki and start enjoying the thrills of motorcycling.

Tervetuloa tutustumaan Kawasakin ikoniseen Ninja-malliin. Uusi A1-ajoluvalla ajettava Ninja 125 ei ole vain ensimmäinen askel Ninja-tiellä, vaan se esittelee myös Kawasaki-tuotemerkin suunnittelun laadukkuuden sisältäen Ninja H2 -ristikkorungon ja Kawasaki Racing Teamiltä vaikutteita saaneen sulavalinjaisen runkorakenteen. Ninja 125 on erinomainen tapa aloittaa tutustua Kawasakin moottoripyöriin ja nauttia moottoripyöräilystä. Moottorin teho on 15 hv (11kW) ja se on säädetty muiden Ninja-sarjan mallien tapaan.

 


Huom! Tämä tuote on tilaustuote. Tilaustuotteita ei voi tilata verkkosivuilta suoraan. Tee lisätietopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiakaspalvelijamme ovat sinuun pikapuoliin yhteydessä.