Mekaanikko sesongin ajaksi Espoon myymälään

R.M. Heino Oy on vuodesta 1989 toiminut täyden palvelun moottoripyöräliike Tampereella, missä edustamme Ducati- ja Suzuki-moottoripyöriä sekä Can-Am ja Suzuki mönkijöitä. Lisäksi edustuksiimme kuuluvat myös Sea-Doo-vesijetit ja Ski-Doo / Lynx moottorikelkat. Espoossa Kalajärvellä olemme toimineet vuodesta 2006, missä tarjoamme täydet palvelut Harley-Davidson, Ducati ja Suzuki moottoripyöriin sekä Can-Am mönkijöihin ja Spyder Roadster -kolmipyöriin. R.M. Heino on Ducati-moottoripyörien maahantuoja.

Haemme nyt Espoon korjaamollemme monimerkkimekaanikkoa moottoripyörien sekä mönkijöiden pariin sesongin ajaksi. Eduksi katsotaan moottoripyörä- tai autoalan aiempaa kokemusta sekä edustamiemme merkkien tuntemusta. A-ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät hienojen tuotteiden parissa, hyvän näköalapaikan suomalaiseen moottoripyöräalaan, henkilökuntaedut varaosiin ja varusteisiin,rennon mukavat työkaverit luontaisetuna.
Toivomme työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta, asiakaspalvelutaitoa,
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakijoita haastatellaan jo haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön sattuessa, joten olethan viipymättä yhteydessä meihin! Hakuaika päättyy 26.6.2020

Yhteydenotot raine.heino@rmheino.fi