R.M. Heinon uudet nettisivut

R.M. Heinon nettisivut ovat uudistuneet!

Ajoneuvoista löydät kaikki meidän edustamamme ajoneuvomallit ja -merkit; moottoripyörät, mönkijät, kelkat ja vesijetit. Ducati-valikko ohjaa Ducati Finland -sivulle, jossa voit tutustua maahantuontimme koko mallistoon. Lisäksi Ajoneuvoista löytyvät vaihtolaitteet, vuokraus ja rahoitusvaihtoehdot. Spyder Roadster ja Ryker -kolmipyörät lisätään sivuille lähiaikoina.

Verkkokauppamme tarjoaa monipuolisen valikoiman varusteita ja varaosia. Ostokset voit tehdä verkkopankin kautta tai postiennakolla. Varastosaldo ja tuotteen toimitusaika päivittyvät reaaliaikaisesti.

Huolto-sivulta löytyvät mm. Espoon ja Tampereen huoltojen yhteystiedot ja lomake, jolla voit tilata huollon laitteellesi sekä talvisäilytykseen liittyvät tiedot.

Ajankohtaista sivulle päivitämme tärkeimpiä uutisia kauden edetessä. Vietämme tänä vuonna R.M. Heinon toiminnan 30-vuotissyntymäpäiviä ja luvassa on erikoistarjouksia ja -tapahtumia kesän mittaan. Kannattaa seurata myös R.M. Heinon Espoon ja Tampereen Facebook-sivuja sekä tilata uutiskirje, jolloin saat kaikki tuoreimmat tiedot tapahtumista ja tarjouksista. Instagramista näet tunnelmakuvia vaikkapa messuilta.

Yhteystiedoista löydät henkilökuntamme tiedot toimipisteittäin. Käytännössä kuitenkin riittää, että talletat puhelimeesi keskuksemme numeron 010 617 0600, josta yhdistämme puhelun sekä Espoon että Tampereen toimisteisiin tarpeen mukaan.

R.M. Heino – Haaveista totta jo 30 vuotta!