Z900RS

Minkä tahansa elämäntavan valitsetkin, siinä ei ole tilaa huonoille jäljitelmille. Vain Kawasakin retrosport-malli tuo eilisen arvot tämän päivän motoristille aidolla ja autenttisella Modernilla-klassikko -pyörällä. 1970-luvun legendan - Kawasakin alkuperäisen Z1:en - sielu herää henkiin Z900RS:ssä, jotta aivan perimmäinen olemus nykyisestä motorististasi saataisiin tyytyväiseksi. 

Radiaalijarrut edessä

ø300 mm front discs gripped by radial-mount calipers provide sure, strong stopping power. Radial-pump front brake master cylinder contributes to brake touch and control.

 

 

KTRC (Kawasaki TRaction Control)

Contributing to rider reassurance, the Z900RS is equipped with advanced Kawasaki rider support technology. KTRC features two modes that cover a wide range of riding conditions, offering either enhanced sport riding performance or the peace of mind to negotiate slippery surfaces with confidence. 

 

Monitoimimittaristo LCD-näytöllä

Retrotyyliä henkivä analoginen nopeus- ja kierroslukumittari sekä moderni monitoimimittaristo LCD-näytöllä.

 

Ninja400

Kawasaki ylpeänä esittää uuden sportti-mallin voimakkaasti kilpailulle areenalle. Uuden Ninjan ulkokuoreen puettu 400 malli on edeltäjäänsä suorituskykyisempi täysin uuden moottorin ja alustan ansiosta, jotka ovat aikaisempaa tehokkaammat ja huomattavasti kevyemmät. Mutta samoin kuin edeltäjänsä Ninja 300, tämä uusi Ninja malli on muutakin kuin suorituskykyä. Ninja 400 ei ole ainoastaan upean näköinen ja tehokkaampi, vaan sen keveys ja ennustettava käsiteltävyys sekä sporttisen rento ajoasento tekee siitä hauskan ja helpon ajettavan.