VALTUUTETTU MERKKIHUOLTO

TAMPERE

ESPOO

BMW
MOTO GUZZI
DUCATI
KAWASAKI
SUZUKI
HUSQVARNA
CAN-AM
LYNX
SKI-DOO
SEA-DOO
HONDA MOPOT
BMW
MOTO GUZZI
SUZUKI
HUSQVARNA
CAN-AM
HONDA MOPOT

 

Tuo pyöräsi talvisäilytykseen

VARAA TALVISÄILÖPAIKKASI TAMPEREELLE JA ESPOOSEEN

Nyt on oikea hetki varata talvisäilytys pyörällesi talvelle 2016-2017. Tuomalla pyöräsi talvisäilytyskseen R.M. Heinolle Tampereelle tai Espooseen varmistat pyörällesi parhaan huolenpidon talvisäilytyksen ajaksi.

R.M. Heinon talvisäilytys sisältää

 • Yli 20 kohtaisen kuntotarkistuksen pyörääsi
 • Pikapesun
 • Polttoaineen säilöntäaineen ja akun irrotuksen sähköjärjestelmästä
 • Säilytyksen lämpimässä varastossa
 • Akun latauksen ja lähtötarkistukset keväällä

Uutta kaudelle 2016-2017 - Kaikki talvisäilöpyörät käyvät läpi kattavan kuntotarkistuksen R.M. Heinon huollossa. Huolto tarkistaa mm. kulutusosien kunnon, tekniikan, iskunvaimennuksen ja sähköjärjestelmän kunnon ja toiminnan sekä mahdollisten avoimien takaisinkutsujen ja huoltotiedotteiden tilanteen. Pyörän haltijalle luovutetaan kuntotarkistuksen tarkistuslomake tietoineen, sekä opastetaan mahdollisten suositeltavien  huoltotoimenpiteiden tarpeesta. Lisäksi kaikki pyörät käyvät pikapesussa ennen säilöön siirtämistä.

Talven aikana teetät vaivattomasti pyörääsi määräaikaishuollot, kulutusosien uusinnan ja varustelun. Tarjoamme myös kattavat pesu ja vahauspalvelut hintaan sisältyvän pikapesun lisäksi.

BMW Motorrad Winter Care

R.M. Heinon talvisäilytys BMW-moottoripyörille on virallinen BMW Motorrad Winter Care -palvelu. Kattavan kuntotarkistuksen, pikapesun ja akkuhuollon lisäksi BMW Motorrad Winter Care sisältää BMW testeridiagnoosin, ilmaisen ohjelmistopäivityksen* sekä dokumentoinnin huoltokirjaan.

*Malleissa joissa päivitys mahdollinen

Ammattitaitoinen ja koulutettu merkkihuolto

R.M. Heinon täydenpalvelun vapaa-ajan moottoritalot tarjoavat täydet huolto-, varaosa- ja lisävarustepalvelut kaikille edustamilleen merkeille. Ylläpidämme huoltohenkilöstömme ammattitaitoa jatkuvalla koulutuksella niin Suomessa kuin ulkomailla. Huoltomme on varustettu viimeisimmillä erikoistyökaluilla ja testerilaitteistoilla. R.M. Heinon huollossa moottoripyöräsi, mönkijäsi, vesijettisi, moottorikelkkasi tai Spyder Roadsterisi saa aina parhaan mahdollisen huolenpidon.

Merkkihuoltomme suorittaa niin määräaikais- kuin kausihuollot, lisävarusteasennukset kuin vakuutusyhtiöiden vauriokorjauksetkin. Toivotamme sinut tervetulleeksi R.M. Heinolle.

Pyörä huollon ajaksi

R.M. Heinon huolto tarjoaa sinulle vuokrapyörän käyttöön oman pyöräsi huollon ajaksi. Huoltovuokrauksen hinta on 35 €/vuorokausi ja vuokraus sisältää 100 kilometriä (ylikilometriveloitus 0,45 €/km)

Talvisäilytyspalvelut

R.M. Heinon pisteet Tampereella ja Espoossa huolehtivat ajoneuvostasi myös talvikaudella. Talvisäilöpalvelut sisältävät moottoripyörän tai vesijetin säilytyksen lämpimässä tilassa sekä lähtötarkistukset kevään tullen. Talvisäilytyksen aikana teetät myös näppärästi kausi- ja määräaikaishuollot valmiiksi seuraavaa kautta varten. Näin vältät kevään ruuhkat ja sinulla on laite valmiina ajoon heti ajokelien alkaessa.

Huollon veloitukset

Tuntiveloitus 96 €

Renkaanvaihto irtovanteelle 19 €
Sisältää tasapainotuksen ja kierrätyksen

Renkaanvaihto alta-alle 38 €
Sisältää tasapainotuksen ja kierrätyksen

Talvisäilytys - Tampere

Moottoripyörät

Laukuttomat pyörät 230 €
Laukulliset pyörät 270 €

Sea-Doo -vesijetit

Spark 400 €
Muut vesijetit 480 €
Vesijettien säilytys ilman traileria.

Talvisäilytys - Espoo

Moottoripyörät

Laukuttomat pyörät 260 €
Laukulliset pyörät 290 €

Huollon aukioloajat

 • Tampere:
  MA-PE
  10-17

 • Espoo:
  MA-PE
  10-18

 • Yhteystiedot:
  0106170600
  huolto.tampere@rmheino.fi
  huolto.espoo@rmheino.fi