Uutisia Uutisia

Espoon myymälän poikkeus aukioloajat

Espoon myymälän remontti on aloitettu ja myymälä on tyhjennetty. Huolto sekä varaosat toimivat normaalisti ja ajoneuvomyynti rajoitetusti niillä resursseilla, mitä käytössä on. ...

Joulun aukioloajat

Tampereen ja Espoon myymälät suljettu 23.12-1.1. Tervetuloa asioimaan taas 2.1.2018. Hyvää Joulua ja onnellista Uutta vuotta!

On aika varata talvisäilöpaikka...

Hyvä asiakkaamme, kannattaa olla ajoissa liikkeellä tänäkin syksynä ja varata pyörälle talvisäilöpaikka nyt. Vältä myös kevätruuhkat ja huollata pyöräsi talvella. Talvisäilön aikana teemme...

Tapahtumakalenteri Tapahtumakalenteri

Takaisin

R.M. HEINO mukana Vene 16 -messuilla

R.M. Heinon jettiexpertti Mikael Viitanen on mukana Vene 16 Båt -messuilla Sea-Doo -osastolla pe-su 12.-14.2. Tule tutustumaan uutuusjetteihin ja hyödyntämään R.M. Heinon Sea-Doo -messutarjoukset. Messuilla mukana mm. uudet 300 hevosvoimaiset RXT ja RXP -mallit, sekä supersuositut Spark-mallit.

300 € lahjakortti SEA-DOO -vesijetin ostajalle

Vene 16 -messujen ajan SEA-DOO -vesijetin ostajalle lisävarustelahjakortti kaupan päälle. Voit hyödyntää 300 € lahjakortin alkuperäisiin SEA-DOO lisä- ja ajovarusteisiin.

SPARK ONE -traileri 870 €, vain R.M. Heinolta

Alkuperäinen ja erittäin näppärä SEA-DOO Spark One -jettitraileri Sparkin ostajalle erittäin edulliseen 870 € hintaan (sisältää kaikki rekisteröinti ja toimituskulut). Trailereita rajoitetusti, joten toimi nopeasti!


Myynnin aukioloajat

Tampere:

  • MA - PE  10 - 17 
  • LA ja SU suljettu

 

 

Espoo:

  • MA  suljettu 
  • TI - PE  10 - 17
  • LA  10-14 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram