VALTUUTETTU MERKKIHUOLTO

TAMPERE

ESPOO

DUCATI
KAWASAKI
SUZUKI
HUSQVARNA
CAN-AM
LYNX
SKI-DOO
SEA-DOO
HONDA MOPOT

HARLEY-DAVIDSON              DUCATI
MOTO GUZZI
SUZUKI

HUSQVARNA
CAN-AM
HONDA MOPOT
LISÄKSI HUOLLAMME BMW   LISÄKSI HUOLLAMME BMW  

 

 

Tuo pyöräsi talvisäilytykseen

VARAA TALVISÄILÖPAIKKASI TAMPEREELLE JA ESPOOSEEN

Nyt on oikea hetki varata talvisäilytys pyörällesi talvelle 2018-2019. Tuomalla pyöräsi talvisäilytyskseen R.M. Heinolle Tampereelle tai Espooseen varmistat pyörällesi parhaan huolenpidon talvisäilytyksen ajaksi.

R.M. Heinon talvisäilytys sisältää

  • Yli 20 kohtaisen kuntotarkistuksen pyörääsi
  • Pikapesun
  • Polttoaineen säilöntäaineen ja akun irrotuksen sähköjärjestelmästä
  • Säilytyksen lämpimässä varastossa
  • Akun latauksen ja lähtötarkistukset keväällä

Uutta kaudelle 2018-2019: Talvisäilötarjouksena saat talvisäilön aikana tehdyistä yli 150€ töistä 50€ edun. Talven aikana normaali renkaanvaihtotyöt puoleen hintaan! Valikoimissamme Metzeler-, Michelin- ja Pirelli-renkaat.

Kuntotarkistus: Kaikki talvisäilöpyörät käyvät läpi kattavan kuntotarkistuksen R.M. Heinon huollossa. Huolto tarkistaa mm. kulutusosien kunnon, tekniikan, iskunvaimennuksen ja sähköjärjestelmän kunnon ja toiminnan sekä mahdollisten avoimien takaisinkutsujen ja huoltotiedotteiden tilanteen. Pyörän haltijalle luovutetaan kuntotarkistuksen tarkistuslomake tietoineen, sekä opastetaan mahdollisten suositeltavien  huoltotoimenpiteiden tarpeesta. Lisäksi kaikki pyörät käyvät pikapesussa ennen säilöön siirtämistä.

Talven aikana teetät vaivattomasti pyörääsi määräaikaishuollot, kulutusosien uusinnan ja varustelun. Tarjoamme myös kattavat pesu ja vahauspalvelut hintaan sisältyvän pikapesun lisäksi.

Ammattitaitoinen ja koulutettu merkkihuolto

R.M. Heinon täydenpalvelun vapaa-ajan moottoritalot tarjoavat täydet huolto-, varaosa- ja lisävarustepalvelut kaikille edustamilleen merkeille. Ylläpidämme huoltohenkilöstömme ammattitaitoa jatkuvalla koulutuksella niin Suomessa kuin ulkomailla. Huoltomme on varustettu viimeisimmillä erikoistyökaluilla ja testerilaitteistoilla. R.M. Heinon huollossa moottoripyöräsi, mönkijäsi, vesijettisi, moottorikelkkasi tai Spyder Roadsterisi saa aina parhaan mahdollisen huolenpidon.

Merkkihuoltomme suorittaa niin määräaikais- kuin kausihuollot, lisävarusteasennukset kuin vakuutusyhtiöiden vauriokorjauksetkin. Toivotamme sinut tervetulleeksi R.M. Heinolle.

Pyörä huollon ajaksi

R.M. Heinon huolto tarjoaa sinulle vuokrapyörän käyttöön oman pyöräsi huollon ajaksi. Huoltovuokrauksen hinta on 35 €/vuorokausi ja vuokraus sisältää 100 kilometriä (ylikilometriveloitus 0,45 €/km)

Talvisäilytyspalvelut

R.M. Heinon pisteet Tampereella ja Espoossa huolehtivat ajoneuvostasi myös talvikaudella. Talvisäilöpalvelut sisältävät moottoripyörän tai vesijetin säilytyksen lämpimässä tilassa sekä lähtötarkistukset kevään tullen. Talvisäilytyksen aikana teetät myös näppärästi kausi- ja määräaikaishuollot valmiiksi seuraavaa kautta varten. Näin vältät kevään ruuhkat ja sinulla on laite valmiina ajoon heti ajokelien alkaessa.

Huollon veloitukset

Tuntiveloitus 96 €

Renkaanvaihto irtovanteelle 19 €
Sisältää tasapainotuksen ja kierrätyksen

Renkaanvaihto alta-alle 38 €
Sisältää tasapainotuksen ja kierrätyksen

Talvisäilytys - Tampere

Moottoripyörät 240 €

Laukulliset moottoripyörät 270 €

Vesijetit 490 €

Talvisäilytys - Espoo

Moottoripyörät 260 €

Laukulliset moottoripyörät 290 €

Huollon aukioloajat

Tampere

MA-PE
10-17

 

 

Espoo

MA-PE
09 - 17

 

 

 

 

Yhteystiedot:

Tampere

Puh. 0106170629
huolto@rmheino.fi

 

 

Espoo

Puh. 0106170689
huolto.espoo@rmheino.fi