Suuri koeajotapahtuma Helsingin Messukeskuksella 2.6.

Perjantaina 2.6. Prätkällä Töihin Päivän kunniaksi Moto Guzzi -pyörät mukana suuressa koeajotapahtumassa Helsingin messukeskuksella. Tervetuloa testaamaan Moto Guzzi uutuuden Messukeskukselle kello 12-18.

Messukeskuksella koeajettavana mm. Moto Guzzi MGX-21 Flying Fortress, California Touring, V9 Bobber, V9 Roamer, V7 Stone.

Prätkällä töihin ja koeajolle Tampereella!

Mikäli Helsingin koeajotapahtuma ei osu reitin varrelle, tule testaamaan laaja kattaus BMW, Kawasaki, Ducati ja Suzuki -koeajopyöriä Tampereen R.M. Heinolle. Perjantaina Tampereen koeajokalustoon liittyy mm. uusiutunut BMW F 800 GS Adventure -malli. Lisäksi ajossa mm. BMW R 1200 GS Rallye, BMW R 1200 GS Exclusive, BMW S 1000 XR, BMW G 310 R, BMW R NineT Scrambler, Ducati SuperSport, Kawasaki Z900 sekä Kawasaki Z650.

Tervetuloa! Kahvipannu on kuumana.

BMW-uutuusmallien esittely perjantaina ja lauantaina

BMW-uutuusmallit ensiesittelyssä Tampereella ja Espoossa perjantaina ja lauantaina 2.-3.6. Suomen ensi-illassa mm. luxusmatkaajien kiistaton kuningas, uusi K 1600 GTL sekä aitoa GS-henkää huokuva upea R NineT Urban G/S. Lisäksi koeajettavana laaja kattaus BMW-uutuusmalleja ja suosikkeja.

Tampereen koeajokattaukseen liittyy mm. uusiutunut F 800 GS Adventure -malli R 1200 GS Exclusive ja R 1200 GS Rallye -mallien rinnalle. Ajossa myös BMW G 310 R -uutuusmalli.

BMW Motorrad Kesäedut R.M. Heinolta

Uuden BMW-moottoripyörän ostajalle
BMW Navigaattori kaupan päälle!

Aito ja alkuperäinen BMW-navigaattori kaupan päälle uuden BMW-moottoripyörän ostajalle 1.6.-31.7.2017.

Takovanteet veloituksetta
uusiin BMW S 1000 R ja S 1000 RR -malleihin

Etusi 1874 €

Turvallisuuspaketti veloituksetta BMW F 800 GT -malliin

Etusi 1142 €

 

UUSI K 1600 GTL

BMW K 1600 GTL 2017

Entistäkin ylellisempää matkantekoa

Isojen matkapyörien kuningas, kuusisylinterinen K 1600 GTL uudistuu kaudelle 2017. Ainutlaatuinen 1649-kuutioinen kuusisylinterinen, 160 hevosvoimainen ja 175 Nm voimalla vääntävä moottori ja viimeisin teknologia yhdistettynä arvokkaan tyylikkääseen muotoiluun.

Dynamic ESA -aktiivijousitus

Vakiovarusteena uusi semiaktiivinen Dynamic ESA -jousitus mukautuu jatkuvasti ajotilanteen ja jousituksen toiminnan mukaan, taaten parhaan ajovakauden, mukavuuden ja suorituskyvyn.

Reverse Assist -pakki

Uusi sähköinen peruutusavustin helpottaa pyörän siirtelyä pysäköitäessä. Kun kuljettaja aktivoi peruutusavustimen napin painalluksella ohjaustangosta, pyörän peruuttaminen on helppoa ja vaivatonta sähkömoottorin avustuksella. Yhdessä mäkilähtöavustimen kanssa käsittely on vaivatonta myös haastavissa paikoissa.

Vaihdeavustin PRO

GTL-mallin uusi vaihdeavustin PRO mahdollistaa vaihteen vaihdon ilman kytkintä sekä ylös- ja alaspäin.

K 1600 GTL hinta alkaen 32.600 € + toimituskulut 500 €. Kysy lisää ajoneuvomyynnistämme, niin kerromme lisää.

UUSI R NineT Urban G/S

BMW R NineT Urban G/S 2017

Legenda on palannut

Tunne bokserin itsevarmuus rennossa ja pystysuorassa ajoasennossa, joka toimii harmoniassa modernin teknologian kanssa. Valitse lukemattomista personointimahdollisuuksista omaa uniikkia ideaa toteuttaessasi. R nineT Urban G/S ei piilottele asiaansa: se kunnioittaa BMW Motorradin G/S:n menestystarinan alkuaikoja. Sitä ei tarvitse kuin vilkaista, ja on selvää että R nineT Urban G/S on onnistunut vangitsemaan vahvasti tuon ajan off-road-hengen. Samaan aikaan sen ajo-ominaisuudet tekevät siitä puhtaasti tämän päivän R nineT –perheen jäsenen. Se heijastaa menneiden aikojen elämäntapaa: ihmiset tiesivät mihin he halusivat mennä, ja he tiesivät tismalleen miten he sinne pääsisivät.

On/Off-road

R nineT Urban G/S:n design vangitsee katseen. Erottuvat tyylilliset elementit tekevät siitä voimakkaan, raamikkaan pyörän, joka kunnioittaa alkuperäisen G/S:n designia: 19-tuumainen etupyörä, teleskooppihaarukka tutuilla palkeilla, etuvalon suoja tuulilasilla ja korkealle pyörän eteen nostettu etulokasuoja. Pyörän profiili on määritelty voimakkaalla vaakalinjalla. Valkoiset rungon osat ja kapea, hieman pidempi satula herättävät legendaarisen 80-luvun R 80 G/S:n hengen. Musta moottori ja runko korostavat tätä vaikutelmaa. Uudet, klassisen pyöreät mittarit myös osoittavat, että Urban G/S on osa R nineT –perhettä.
R nineT Urban G/S myös suoriutuu erinomaisesti aina poluilta pikiteille. Valinnaiset nappularenkaat ja pinnavanteet, Enduro-jalkatapit, lämpösuoja ja teräksinen jalkajarru korostavat off-road-vaikutelmaa sekä toiminallisesti että visuaalisesti.

Ajonautinto ensisijassa

R nineT Urban G/S on perinteille uskollinen ulkonäöllään, mutta yhtä lailla se kunnioittaa nykyaikaa sen modernilla teknologiallaan. Se omaa R nineT:n hyväksi todetun moottorin ja sähköjärjestelmän. Urban G/S täyttää myös nykyiset EU-4-päästöstandardit. Voimakas ilmajäähdytteinen, kaksisylinterinen bokserimoottori on 1170-kuutioinen ja se tuottaa 81 kilowatin (110 hevosvoiman) tehon erittäin dynaamisella tehokäyrällä jopa alhaisilla nopeuksilla. Kaikki tähtää kevyeen, moderniin ajokokemukseen. Vakiovarusteena oleva ABS ja valinnaisena varusteena saatava ASC-luistonestojärjestelmä varmistavat, että voit aina turvallisesti välittää voiman asfalttiin – tai soralle. On myös vielä yksi visuaalinen viittaus G/S:n endurojuuriin: korotettu pakoputkisto harjatusta ruostumattomasta teräksestä.

R NineT Urban G/S hinta alkaen 17.990 € + toimituskulut 500 €. Kysy lisää ajoneuvomyynnistämme, niin kerromme lisää.